Over mij

Handy Ong

CARRIERE

Ik begeleid iedereen, ook topsporters, op weg naar een betere fitheid en gezondheid. Dit doe ik onder andere in de vorm van personal training. Daarnaast bied ik passende kinebehandelingen en vind je mij regelmatig in het zwembad waar ik privézwemlessen geef.

 

Mijn achtergrond als sporter, mijn kennis van het menselijk lichaam én mijn ervaring om klachten en blessures te behandelen zet ik tijdens al mijn sessies in.

Opleiding

Na het succesvol afronden van mijn bachelor fysiotherapie/kinesitherapie in Nederland heb ik de master fysiotherapie/kinesitherapie met specialisatie musculoskeletale aandoeningen in België behaald.

 

Onder musculoskeletale aandoeningen vallen alle letsels en blessures die te maken hebben met spieren, pezen, banden, botten en gewrichten.

De behandelingen en/of trainingssessies baseer ik op de laatste inzichten en methodes die ik me eigen maak via verschillende kanalen zoals bijscholingen, seminaries en online media.

Achtergrond

Tijdens mijn jeugd was ik actief als topzwemmer bij PSV Zwemmen in Eindhoven. Daar leerde ik al doende wat ik nodig had om optimaal te presteren in het water. Het was een intense en waardevolle periode.

 

Net als je conditie, is het voedingspatroon en de mentale weerbaarheid van een zwemmer/atleet minstens even belangrijk om maximaal te kunnen presteren. De ervaring die ik hierrond opdeed, deel ik met veel voldoening met anderen.

  • Youtube
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
Handy Ong Logo-01-wit.png

Telefoon: +32 497 38 02 15

E-mail:     handy.ong@hotmail.com

Locatie op aanvraag

Bericht succesvol verzonden